Mit navn er Tobias Eberhard. Jeg er, som mange danskere, helt vild med kaffe. Jeg drikker kaffe når jeg slapper af, arbejder, holder pause, læser bøger, spiller Playstation, kører bil, ser TV – Altså næsten hele tiden. Jeg elsker bare den smag, energi og hygge som kaffe giver. Men noget jeg hader ved kaffe, er når den bliver kold! Jeg har derfor lavet guide med 5 gode tåd til at holde din kaffe varm i længere tid.

1. kogende vand i koppen

Et meget simpelt men effektivt tip er at hælde varmt eller kogende vand i din kop, inden du hælder kaffen i. Når koppen er kold bruger den rigtig meget af varmen fra din kaffe på at varme koppen op – og det er jo spild af god varme! Du kan undgå varmespild ved f.eks. at skylde koppen under den varme hane inden brug.

2. USB-kopvarmer

En god USB-kopvarmer kan holde din kaffe varm i op til flere timer. Her kan jeg kun anbefale vores egen HotKop USB-kopvarmer. Vores USB-kopvarmer varmer 70°c, så det giver en masse ekstra varme til din kaffe. HotKop USB-kopvarmer er vores helt eget produkt og er tilmed designet i Danmark. Det unikke design af træ gør det til en USB-gadget der både virker mega godt og samtidig pynter på skrivebordet. Sidder du ikke altid ved computeren når du drikker din kaffe? Vi sælger også USB-opladere og USB forlængerkabler. Så kan du bruge din USB-kopvarmer når du f.eks. læser eller ser TV.

3. Kop med flad bund

For at få det optimale ud af din USB-kopvarmer bør du bruge en kop med fladere bund. Her kan jeg anbefale Origo kopper fra iittala. Dens tynde og flade bund tager godt imod varmen. Kopper af rustfrit stål fungerer også rigtig godt med en USB-kopvarmer. Man kan dog stadig få super resultater uden at have en kop med helt flad bund.

4. Brug låget

Dækker du din kop til med et låg vil du også kunne holde på varmen længere. I kombination med en USB-kopvarmer og overstående råd, vil kaffen holde sig varm i flere timer. Har du ikke et kaffelåg kan en underkop eller hvad du lige har liggende også bruges.

5. Klæd din kop på

Hvis man følger alle overstående råd er det kun marginalerne der er tilbage. Men en hjemmestrikket/hæklet kopvarmer fortjener stadig at blive nævnt. En strikket kopvarmer af den slags bliver ikke afgørende alene, men kombineret med overstående metoder kan den alligevel gøre en forskel. Jeg må indrømme at jeg ikke er ekspert på strik og hækling, men kender du en der er, kan de følge denne guide.

Følger du alle overstående råd garanterer jeg for at du aldrig smager en kold kop kaffe igen. God fornøjelse!