OM HOTKOP.DK

Læs vores historie her.

HotKop.dk blev lanceret d. 01.01.2015 og er stiftet af Tobias Eberhard. Tobias er iværksætter og kaffeentusiast som sætter stor pris på en varm kop kaffe.

Hos HotKop.dk specialicerer vi os i USB-kopvarmere i høj kvalitet og stilrent design. Vi har selv udviklet og designet vores unikke USB-kopvarmer. For os er kvalitet og sikkerhed en vigtig faktor. Derfor er alle vores produkter af den højeste kvalitet og CE og RhoS mærket. Dette giver kunden tryghed om at vores produkter er produceret på forsvarlig vis og ikke medfører farlige kortslutninger.

Ideen bag HotKop.dk

Tobias Eberhard fik ideen til at starte HotKop.dk da han i vinteren 2011 sad på et koldt kontor uden mulighed for varme. Kontoret tilhørte hans egen virksomhed, som i startfasen kun havde råd til det mest nødvendige. Derfor blev der sparet på skrivebordspladsen. Kulde og kolde fingre om vinteren var ikke det væreste ved kontoret. Det værste var at hans dyrbare kaffe blev kold i løbet af et par minutter. Dette satte effektiviteten og arbejdsglæden ned på det lille kontor. Dette gav Tobias ideen til HotKop.

43% bedre end gennemsnittet

Da vi designede HotKop var det vigtigt for os ikke bare at udvikle endnu en halvsvag USB-gadget. Vi ville lave den bedste USB-kopvarmer på markedet. Gennem lang research og kvalitetsmateriale pakket ind i vores eget stilrene danske design, er det lykkedes os at opnå et ekseptionelt niveau som ingen kan konkurrere med. Vores USB-kopvarmere kan nå temperaturer på over 70°C, hvilket rent faktisk holder kaffen, kakaoen og teen varm. Til sammenligning kan den gennemsnitlige USB-kopvarmer opnå en temperatur på mellem 40-50°C.

Med andre ord: med en HotKop USB-kopvarmer har du fået din sidste kop kolde kaffe.

HotKop.dk er en del af virksomheden APPEX IVS. CVR: 35860002. Vores kontor og lager er lokaliseret på Søndergade 1A 3 TV, 8000 Aarhus C.

KØB NU